Evet, Kadir Bey bir dönem daha başkanlık yapmak istediğini açıkça dile getirdi, bu bir mesaj yönetime, parti içinden ya da siyaset içinden diyeyim tanıdığım bir iki dostum hep şunu söylerlerdi "İstanbul'a Belediye Başkanı olmak milletvekili olmaktan çok daha değerli bir iş, normalde kimse İBB Başkanlığını bırakıp basit bir milletvekili olmak istemez" bende aynen böyle düşünüyorum, Kadir Bey daha genç, bir dönem daha İstanbul'u götürür, eleştirdiğim işleri olsa da yatırımlar adına çok başarılı buluyorum ve devam etmesini de isterim. Ortada şöyle bir durum var, yine aynı ortamlarda İstanbul çantada keklik değil sözleride ediliyordu, evet tabii ki mevcut yönetim başarılı işler yapıyor ve bu oy oranını arttırıyor, belediye alanının genişletilmesi ve son dönemdeki ilçe oluşumları ile de mevcut yönetimin oylarının artacağı görüşü hakim ama yine de "olmaz olmaz dememek lazım" diyenlerde var. Bu yüzden bu aşamada bir isim değişikliği ne götürür ne getirir bunu çok iyi hesaplamaları lazım. Beni az çok bilenler yerel seçimlerde particiliğe karşı olduğumu bilirler, iş yapan kimse o kalsın, yapmıyorsa yapacak olan gelsin derim. Bir vatandaş olarak ben değişmesini istemem. Bunları niye yazıyorum malum iktidar partisi önümüzdeki seçimlerde kadro sıkıntısında, bunu aşmanın iki yolu var ya sözünü yiyecek ya da belediye ve meclis içinden değişim yapacak. Bu yüzden ilk dillenen bu konu oldu, ben birilerinin duyduğu ya da dillendirdiğinin aksini duydum Binali Yıldırım İzmir B.B., Ertuğrul Günay İstanbul B.B., şeklinde ama Kadir Bey'in bu talebi ile bir takım değişiklikler olabilir tabii parti tüzüğünde bir değişiklik olmaz ise, bakalım göreceğiz.