Dur daha, bir gün resimler sunacağım ... Esat'tan haber bekliyorum.
Berlin konusunda şöyle bir şey var ... elli sene ... dur lan, metro 1902'den be

B. Alabay
Sanmıyorum onlar shov araclarıydı hani su sadece önünde resim cekilenlerdenMehmet Kasım yazdı:O araçlar başka hatta kullanılacaklar olabilir mi?Esat yazdı:Hatirliyormusunuz bu haberler ilk ciktiginda hatta baskan Kore ye gittiginde bir arac ile poz vermislerdi
Ben o kadarda kötü görünmediğini düşünüyorum. Dışına kaplama yaparlar sanırım. Renk gelir. Bir gelsin deneyelim. Ben size daha net bilgi veririm.Esat yazdı: herkes bu araci bekliyordu ama su gelen seye bakin ne kadar kötü bir Alstom kopyasi,
Ayrıca dünyada vagon sıkıntısı olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Eni boyu aynı Başar metrosu tramvayı yok Zug işte, zug fahrt ab! Ayrıca Alstom metro ve Bombardier tramvay araçları gemi ile geldiğinde bu delikten çok daha fazla bir yükseklikten aşağı indirilmişlerdi tırlar üzerine, burada kafana takılan risk nedir ona göre cevaplayayım?alabay yazdı:Üstad, vasıtayı belki vinçle raya oturtman gerekir, ama delikten aşağı? Bu Köln'de çok garanti öyle değildir, "KTA" metro değil, tramvay
B. Alabay
Zaten araçların elektrik ile kendi başına ilerlediğini sanmıyorum, araçlar geldiğinde genelde elektrik aksamları demonte olabilir (çarpma kırılmalara karşı) bir ikincisi zaten bu araçlarda Motrisler hariç sürüş aksamı olduğunu da sanmıyorum ne de olsa Rottem kırpmıştır bir yerlerden dolayısı ile araçlar eski teknik ile Unimog raylı sistem aracı ile itilerek park alanına alınmıştır.alabay yazdı: Elektrik hattına bile gerek yok, çekici veya itici ile hareket sağlanır.
B. Alabay