Bugün köprüye siftah ettik. seferler hep Yenikapı-Hacıosman olarak yapılıyor.Pazar olmasına rağmen sefer sıklığı 5 dakika ve yeterliydi. Köprü ufak tefek eksikler dışında gayet iyi olmuş.
Gelen trenin önünde Yenikapı yazıyor abi.
Abiler,Ayrica Taksim kalkisli Haciosman seferi yok, tum seferler tam guzergah 5 dk da bir arac geliyor, belki ben denk gelmedim bilmiyorum.
Benim kafamı karıştıran Taksim'den dönüp Hacıosman!a gidecek cümlesi oldu. O yüzden öyle yazdım.Neyse düzelttiğin için teşekkürler.Esat yazdı:Hocam aslında ben öyle söylemedim sonradan da düzelttik diye hatırlıyorum amadecimus yazdı:Bu sorunun cevabını Esat bey vermişti . Ben hatırlatmış olayım. Hacıosman'dan direk Yenikapı'ya gidilmeyecek Taksim'de inerek karşı perona geçilecek ve ordan Yenikapıya gidilecek.Barış Toprak yazdı:Artık Taksim'de aktarma yapmadan Hacıosman'dan direk Yenikapı'da gidilebilecek mi? yoksa o problemin çözülmesi için biraz daha beklememiz mi gerekecek?program şu Yenikapı-Hacıosman arasında 5 dk. bir tren çalışacak, buna ilave olarak Taksim' den geri dönüp Hacıosman' a gidecek trenler olacak dolayısı ile Yenikapı-Taksim arasında seferler 5 dk, diğer kesimde 2,5 dk. ya denk gelecek
çok karışık değil sanırım
Yenikapı leş gibi inşaatlarda ve duvar kaplama işlerinde kullanılan kimyasallardan kokuyordu.Haliç metro köprüsü ve vagon geçişleri hacıosman - yenikapı metro tünellerindeki hava sirkülasyonunu ne şekilde etkiliyor acaba?
Valla abi, M2-Marmaray aktarması kadar rahat olsun M1-M2 ve M1-Marmaray aktarmaları, yeter de artar bile. Dediğim gibi, M2 treninden inişimle Marmaray peronuna varışım tam iki dakika sürdü..M1 aktarması da aynı şekilde olacak bildiğim kadarı ile tam emin olmamak ile birlikte M2 kadar da aşağıda olmayacak diye biliyorum yani çok daha rahat bir aktarma olması lazım.