Bu AMD içindeki ortakları ve Hükümet ile olan ilişkilerini de dikkate almak gerekir.

CR3 ün bahsi geçen açılışa herhangi bir etkisi olmayacak ki, 29 Ekim' de açılış öyle ya da böyle yapılacak ve açılacak bölüm Söğütlüçeşme ya da Ayrılıkçeşme ile Kazlıçeşme arası olacak ya da belki sadece Yenikapı' ya kadar. Yani MARMARAY projesi olarak işin sadece kaymaklı tüp geçiş kısmı anılıyor dolayısı ile açılmış olacak. Haberde bahsedilen istasyon şu Tuzla tarafında idi sanırım ve dediğim gibi bu açılışa engel bir durumu yok, en fazla oradaki çalışmalar YHT nin gelmesini engeller ki zaten geçenlerde UDH Bakanı Sn. Yıldırım YHT açılışının 29 Ekim' de yapılmayacağını açıkladı.Anatolian yazdı:Şöyle bir haber var; Marmaray CR3 projesinin Osmangazi Tren İstasyonundaki inşaat çalışmaları durduruldu.
http://www.sansursuzhaber.com/marmaray- ... um=twitter
Bölgeyi bildiğiniz için soruyorum yürüyerek Piyade Okulundan başladık diyelim, nereye kadar gidebiliriz? Hava sıcaklığını göz önünde bulundurarakAnatolian yazdı:Yayaların geçmesi için her birkaç kilometrede bir koridor oluşturmuşlar oradan çekilebilir, ayrıca Piyade Okulu, Tuzla, Tersane kavşakları ve Mostar Köprü'sünden geçerken fotoğraf çekilebilir, genelde toplu ulaşımı kullandığımdan ayakta net fotolar tutturamadığımdan çekemedim, İstanbul'dan ayrılmadan havalar serinlerse yaya olarak Tuzla'da bazı noktalara gitmeyi düşünüyorum, örneğin Kaynarca fotoğrafını aradaki koridordan geçerken çektim