btgn yazdı:Türkçe konuşan müslümanlar eski otobüse biniyor diye dertlenelim mi şimdi ? Burada da ikaruslar , sanoslar kullanılıyor hala, biz ne yapalım sözde Avrupa'nın 6. , dünyanın 16. ekonomisiyiz !!

Valla Berk güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ben senin bu yazdığına, konuya bencede etnik ya da dini kimlikler üzerinden değil de insana verilen değer üzerinden bakmak gerekir, yani nötr bir konu. Dediğim gibi orada bir ayrımcılık olduğunu duydum Makedon arkadaşlarımdan ama bazı şeyleri toplumlar kendi içinde çözmeli, konuyu dağıtıyorum biliyorum ama Türkiye abi olmalı evet ama bu abilik kardeşinin her işine burnunu sokarak olmamalı

dediğim gibi oradaki siyasi sorunları o toplum kendisi çözerse refahını yükseltir, yoksa İBB göndersin 10 tane Citaro koyar mı?
Mustafa, sovyet etkisimi bilemiyorum, bence altında daha çok etnik milliyetçilik ve buna bağlı bazı dini kimliklerin etnik kimliğin önüne geçmesinin hazmedilememesi, balkan uzmanı değilim Başar efendi var bu konuların uzmanı

gerekirse o açıklar ama Balkanları severim, oradaki insanların fazlası ile ayrıştırılmış ve bunun sonunda da genellikle ezilmiş olanların müslüman ya da Osmanlıya tabii olmuş olanlar olduğu açıktır benim için.