ist-M.04:04 » M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
-
- Kadrolu Personel
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hakan su jeton satislari falan gosteren uygulama sadece iphone icinmiydi, android markette bulamadim, ismi nedir?
Bu gurultu olayi ile ilgili durum araclardan kaynakli gibi, olcumler surekli yenileniyor, dedigim gibi olmasi gerekenin ustunde degerler var, fakat resmi surecte isliyor yani aklimiza oyle "aman eksikte olsa aldim kabul ettim" gibi bir olay gelmesin.
Bu gurultu olayi ile ilgili durum araclardan kaynakli gibi, olcumler surekli yenileniyor, dedigim gibi olmasi gerekenin ustunde degerler var, fakat resmi surecte isliyor yani aklimiza oyle "aman eksikte olsa aldim kabul ettim" gibi bir olay gelmesin.
- Kamil16
- Müdavim
Gürültü Olayı
Gürültü konusu konuşuldukça ister istemez, acaba mı? diye takıntılı oluyorsunuz.Esat yazdı:Bu gurultu olayi ile ilgili durum araclardan kaynakli gibi, olcumler surekli yenileniyor, dedigim gibi olmasi gerekenin ustunde degerler var, fakat resmi surecte isliyor

Küçükyalı-Bostancı ve Yenisahra-Göztepe arasında mesafe uzun ve araç tahmini 60 Km/s gibi bir hıza ulaştığında gürültü çoğalıyor. Göztepe - Kadıköy arasında istasyon araları daha kısa ve tahmini 30-40 Km gibi bir sürat ile ilerleyince gürültü çok alt düzeye iniyor. Araç izolasyonları ile ilgi olabilir. Yoksa yoldaki ilerlemeden ve raylardan dolayı kesinlik ile rahatsız edici bir durum yok.

- alabay
- Evliya Çelebi
Elinde bir kayıt âleti olan (bir Edirol, Tascam veya Zoom gibi bir şey, belki cep telefonu bile yeter, veya dizüstü) şunu acaba çarpıtmadan (no distortion, yani < 0 db ve filtresiz) kaydedebilir mi? Merak ettim. Mp3 olmasın da, wav/aif, mümkünse 24 Bit, bir yere yüklensin, bir bakalım, dinleyelim, frekansına göz atalım. Merak ettim.
- Kamil16
- Müdavim
Gürültü Olayı
Haftaya Cumartesi kaydedip sizlere iletirim. Siteye video yüklemesi yapabilirmiyizalabay yazdı:Elinde bir kayıt âleti olan (bir Edirol, Tascam veya Zoom gibi bir şey, belki cep telefonu bile yeter, veya dizüstü) şunu acaba çarpıtmadan (no distortion, yani < 0 db ve filtresiz) kaydedebilir mi?

- alabay
- Evliya Çelebi
-
- Kadrolu Personel
Nur topu gibi besleme hatlarımız doğdu, Allah analı babalı büyütsün...
KM11, KM21, KM10, KM30, KM24, KM23, KM40, KM20, KM22, KM31, KM60, KM25
Bazıları Kadıköy'e sefer olan güzergahların birebir aynısı, muhtemelen yavaş yavaş Kadıköy hatlarının seferleri düşürülüp sonra sadece bu hatlar kalacak.
Çok daha fazla hat kuracaklarını düşünüyorum, muhtemelen bunlar 1.etap...
KM11, KM21, KM10, KM30, KM24, KM23, KM40, KM20, KM22, KM31, KM60, KM25
Bazıları Kadıköy'e sefer olan güzergahların birebir aynısı, muhtemelen yavaş yavaş Kadıköy hatlarının seferleri düşürülüp sonra sadece bu hatlar kalacak.
Çok daha fazla hat kuracaklarını düşünüyorum, muhtemelen bunlar 1.etap...