Ben aslında bu hat bayağı yolcu tutar diyorum ama bir yandan Hakan'ın sürekli kafama vurduğu saptamaları, diğer yandan özellikle açılıştan beri sizlerin söyledikleri de ciddi anlamda bu hattın yolcusu nasıl olacak diye düşünmeme sebep oluyor. Yani bahsettikleri gibi bir yolcu rakamı olmayacağı zaten ortada da bakalım göreceğiz. Belki indirimli süre içerisinde de yolcusu olabilir ama indirim bitipte aktarma ile ekstra ödemeler ortaya çıktığı zaman muhtemelen yolcu sayısı etkilenecektir, çünkü dediğim gibi şu beni de artık rahatsız ediyor
genelde otoyolun ortasında ama yerleşim ve iş merkezlerine genelde uzak bir anlamda boşluklara açılması da doluluğu etkiler mi göreceğiz.
hat genel olarak E5 altından gidiyor dolayısı ile çıkışlarda hep kavşak civarlarında yani bu hat daha çok bir aktarma hattı gibi oldu, yani otobüs ya da minibüsle gelip bu hatta binip Kadıköy ya da Kartal'a gideceksiniz, peki nasıl, muhtemelen ekstra bir ücret ile, ha bunu kim takacak? Kimse, yolcu şikayet edecek, İBB kendi gerçeklerini söyleyecek, ama paşa paşa da binilmeye devam edilecek.
Bakalım, bence bu hattın gerçek değerlerini görmemiz biraz zaman alacak gibi, bence bu 29 Ekim'e kadar yarım ücret olayı da sadece ve sadece bu sebepten yapıldı, bir şekilde bu ücret tarifesi ile otobüsten hızlı bir şekilde hedefe varan yolcunun bundan vazgeçmeyeceği düşünülüyor olabilir.