Kendi sitelerinde her yıl yapılan bağış ve bu bağıştan yapılan harcama miktarının dökümünü veriyorlar, bu yıl 12.500 € civarında bir para toplamışlar. Değişik bir aktivite, böyle küccücük yerde bu kadar motorsikletliyi nasıl bir araya topladılar bilemiyorum açıkçası, benim için bu açıdan enteresan oldu

Sürücülerin benim evin önünden geçişi yaklaşık 1 saat 20 dk. sürdü, hafta içinde gazetelerde yaklaşık 4 bin katılımcı beklendiği yazıyordu ki ben bunu okuduğumda "haddi lan" demiştim ama biraz önce çektiğim videoda sadece 17 dk. lık bölümde tek tek saymaya çalıştım, bu süre içinde 1215 motorsikletli geçmiş, videodan önce foto çekerken büyük bir grubunda geçtiğini göz önüne alırsak 4 bin rakamı çok rahat, zaten etkinlik sonrası haberlerde yaklaşık 6000 katılımcı olduğu yazıyor. Ben video çekmeyi bıraktıktan sonrada 35 dk. daha geçiş sürdü zaten.
Çok çeşitli motorsikletler, çok çeşitli tipler vardı, otomobil sürücüleri ise çok kızgındı

Toplu taşımaya etkisi ise tabii ki fazlası ile oldu, 27 otobüs hattı ve 7 tramvay hattı etkinlik süresince kısa parkur ile çalışarak hizmet verdiler. Bir iki foto ile videoyu paylaşayım, bana ilginç geldi normalde 3 ten az tekerleği olan şeylerden nefret ederim ama

www.finalride.at
www.toyrun.at

http://www.youtube.com/watch?v=8DvDln_nUeA