ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
-
- Seyyah
Re: Kadıköy istasyonu
başar abi entegrasyonu görsünkemal yazdı:![]()

"ağ" lıyor bee
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: Kadıköy istasyonu
Aman çok "ağ"lamasınMehmet Kasım yazdı:"ağ" lıyor bee

-
- Kadrolu Personel
Kuzeyde yanyolla aynı kotta olan çıkış yeri, Maltepe köprülü kavşağının kuzey batısı.

Maltepe köprüsü üzerindeyken hemen asansörle metroya inilebilecek.

Küçükyalı istikameti...

Güneydeki çıkış, yürüyen merdiven montajı tamamlanmış ama asansör göremedim, etrafındaki bariyerler durduğundan asansör montajı yapılıp yapılmayacağını da anlayamadım ama muhtemelen yapılması gerekiyordur.

İstasyonun ana yapısı burada idi, kazı işlemleri bittikten kısa süre sonra E-5'de çatlaklar oluşmuş ve alel acele kazılmış alan tekrar doldurulmuştu. 2 ay kadar zaman kaybettirdi o olay. Neyse Maltepe merkezden köprüye ulaşıp Kadıköy yönüne dönüş yapılacak yol burada olacak, kaldırımdaki kavis o yüzden. Gördüğünüz gibi 10-15 günde tamamen toparlanabilir bir durumda.

Köprü üzerinden aşağıya doğru merdivenler...

Maltepe köprüsü üzerindeyken hemen asansörle metroya inilebilecek.

Küçükyalı istikameti...

Güneydeki çıkış, yürüyen merdiven montajı tamamlanmış ama asansör göremedim, etrafındaki bariyerler durduğundan asansör montajı yapılıp yapılmayacağını da anlayamadım ama muhtemelen yapılması gerekiyordur.

İstasyonun ana yapısı burada idi, kazı işlemleri bittikten kısa süre sonra E-5'de çatlaklar oluşmuş ve alel acele kazılmış alan tekrar doldurulmuştu. 2 ay kadar zaman kaybettirdi o olay. Neyse Maltepe merkezden köprüye ulaşıp Kadıköy yönüne dönüş yapılacak yol burada olacak, kaldırımdaki kavis o yüzden. Gördüğünüz gibi 10-15 günde tamamen toparlanabilir bir durumda.

Köprü üzerinden aşağıya doğru merdivenler...

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Asansörler, yürüyen merdivenler ve girişler nerede ise tam, daha önce de belirtmiştin, bir tek çevre düzenlemesine kalmış gibi ama o yürüme yollarını keşke daha geniş yapsaydılar, yani sanki öyle 5 seneliğine yapılmış gibi. İstanbul'a göç durdumu gerçekten ya
göç dursa mevcut nüfus artacak niye böyle yapıyorlar anlamıyorum, baştan talimat geliyor Allahın hakkı 3 diye, alttakiler kaldırımı bile 3 metre yapmıyor ne yapazzzzaaaazzzz.

-
- Kadrolu Personel
Küçükyalı istasyonunun bulunduğu noktadan Bostancı istikametine doğru her gün günün büyük ksımında görülen manzara.

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü önünde bulunan 2 yürüyen merdiven ve 1 asansörden oluşan giriş-çıkış yerleri. Karayollarına giriş yapılabilmesi için yol tekrar açılacak, 3 senedir kapalıydı.

Aydınevler Mahallesi muhtarlığı ve kuzey yanyolda bulunan kuzey giriş-çıkış yeri. Asansör montajı henüz tamamlanmamış ama yürüyen merdiven hazır...

Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü önünde bulunan 2 yürüyen merdiven ve 1 asansörden oluşan giriş-çıkış yerleri. Karayollarına giriş yapılabilmesi için yol tekrar açılacak, 3 senedir kapalıydı.

Aydınevler Mahallesi muhtarlığı ve kuzey yanyolda bulunan kuzey giriş-çıkış yeri. Asansör montajı henüz tamamlanmamış ama yürüyen merdiven hazır...

-
- Seyyah
izolatörlü ray taşıyıcı montaj
http://www.rayturk.net/kadikoy-kartal-m ... -is-kaldi/
Şu ana kadar Kadıköy-Kartal Metro Hattında Elektro –Mekanik işleri kapsamında;
Gerçekleşen izolatörlü ray taşıyıcı montajı adedi: 4.746 adet
Kalan: 119 adet
Gerçekleşen iletken ray montajı: 47.687 m.
Kalan: 4,826 m.
Gerçekleşen kontak teli: 48.546 m
kalan 3.967 m.
-
- Kadrolu Personel
Kartal güney çıkışında dün beton döküm işleri sürüyordu, tünel kısmı hazır olmasına rağmen o merdiven ve asansör çok gecikti ama neyse dün beton dökülüyordu, 15 gün içinde yürüyen merdiven montajına hazır hale gelir.
Bahsettiğim çıkış tamamlandığında, Bostancı'dan doğuda yürüyen merdiven ve asansörleriyle beraber hazır olmayan bir giriş-çıkış yeri kalmıyor.
Bostancı'dan batıda ise Ayrılıkçeşme'yi zaten saymıyorum, Acıbadem'de 3 giriş de tam hazır değil, Göztepe'de güney girişi hala görünür bir durumda değil, o paravanları kaldıramadılar gitti. Bostancı'da da bitmemiş işler var.
Bahsettiğim çıkış tamamlandığında, Bostancı'dan doğuda yürüyen merdiven ve asansörleriyle beraber hazır olmayan bir giriş-çıkış yeri kalmıyor.
Bostancı'dan batıda ise Ayrılıkçeşme'yi zaten saymıyorum, Acıbadem'de 3 giriş de tam hazır değil, Göztepe'de güney girişi hala görünür bir durumda değil, o paravanları kaldıramadılar gitti. Bostancı'da da bitmemiş işler var.