ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
-
- Kadrolu Personel
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Cevabı kendin daha önce vermişsinMehmet Kasım yazdı:esat son duyumuna göre açılış ne zaman? 29 mayıs gibi bir şeyler duydum. ne dersin? temmuza sarkıyormu kesin?

http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 2443#22443
http://www.rayturk.net/kadikoy-kartal-m ... a-surecek/
Bende 21 Şubat'ta şöyle bir şey söylemişim ve bildiğim kadarı ile değişiklik yok,
29 Mayıs ile ilgili durumu açıklamıştım diye hatırlıyorum? Yazmadım mı? O tarih İBB nin yükleniciye verdiği son uzatma tarihi, bu tarihten sonraki her gün için ceza işletilecek ve bayağı sağlam bir para ama işlerinde 29 Mayıs'a yetişmesi imkansız gibi, inşaat işi bitebilir, çiçek böcek sonraya kalsın sorun yok ama sinyalizasyon ve işletme ile ilgili sıkıntılar aşılmadan ne olacak? Bu her zamanki gibi yarım yamalak bir iş olur, bence İBB tüm kötü haber ve reklamı göze alarak iş tamamen bitmeden açmamalı, sonuçta kaç sefer uzatma verildi işi bitiremeyen ceremesini çeksin, benim bildiğim kadarı ile kılıçlar çekilmiş durumdaBenim bildiğim 5. öteleme ve tarih 15 Temmuz, Ramazan önünde. Diğer tarihi ben ihtimal olarak yazmak istemiyorum Mayıs sonu diyelim kabaca ama o tarihte bir açılış yarım bir açılış olur, görünen itibari ile hattın kalan işlerinin o tarihe kadar bitmesi çok zor.

En son Esat tarafından 25 Mar Pzr, 2012 19:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Teknik olarak Haziran sonundan önce mümkün değil, benim datalarım bu yönde, bir kaç yerden teyit ettim, 24 Haziran gibi ama kesin değil. Kaldı ki bu tarih bile iyimser bir takım sıkıntılar var, kısaca bahsetmiştim açmak istemiyorum. Canım Ulaşım A.Ş. yine iş sırtına kaldı, hadi bakalım. Haziran sonu ya da daha önce bir şekilde açmak için baskı ve düşünce var ama ??? Umarım olmaz.
-
- Seyyah