Bunlar Başkentray'ın Rotem emu setleri, E14000 leri bunlarla değiştiriyorlar,Marmaray ile şimdilik bir ilgisi yok gibi...
Hadi tamam Türkçe karakter özürlü bir servera ya da bunu yapamayan bir çalışana sahipsiniz bunu anladıkta, uzaman nedir ya? Ortalık uzmandan geçilmiyordu bir de uzamanlar mı çıktı başımızaMarmaray araclarinin teknik kararlarini uzamanlar, gorselligine siz karar verin.
Banliyö hatları devredilmedi, bu konuda çalışmalar yapıldı, belediye istedi Bakanlık tamam dedi ama TCDD pek gönüllü değil, sendika ayrı bir tel zaten. Benim bildiğim kadarı ile böyle bir devir olmadı, ben bir sözleşme gibi bir şey imzalandı diye hatırlıyorum. Bu konuda en son aldığım bilgi Marmaray A.Ş. nin kurulacağı yönünde idi, Ulaşım A.Ş. bu hattın dışında kalıyor gibi, ama belki de Marmaray A.Ş. deki belediye ortaklığı Ulaşım A.Ş. aracılığı ile olur, yani bu konu muğlak, fakat Ulaşım A.Ş. nin dışarda tutulması gibi bir tavır var, ortada bir şey varsa bile biz bilmiyoruz herhalde, en azından ben bilmiyorumHakan yazdı:Banliyö hatları biliyorsunuz, uzun yıllar süren çabaların ardından İBB'ye devredildi, sonra isatsyonların etrafı metallerle çevrildi, turnikeler falan takıldı ama adı marmaray olduktan sonra kime ait olacak bilmiyorum ama tahminim var, bence İBB işletir ama Ulaşım AŞ konusunda emin değilim...