aslında haklısın. eskiden tramvay ve troleybüs işletiyordu. ama modern zamanlarda böyle bir işletmesi yok. tarihi tünel ve istiklal tram haricinde. onlarda zaten ulaşım kaygısı değil turistik şeyler. iett son yılalrda ağırlıklı olarak lastik tekerlekli kara ulaşımı, otobüs işletmesinde uzman. metro konusunda çok bilgileri yok. olması da beklenmiyor. bu işten sorumlu bir kuruluş var. veya yok ?alabay yazdı:Aslında İETT'nin bir otobüs işletmecisi değil, toplu taşım şirketi olması gerek. Nitekim T ve T de var isimlerinde, TTT de olsa ... tarihî tramvay ve tünel.
B. Alabay
ist-M.10:05 » Başakşehir-Kirazlı Metro Araçları - Alstom Metropolis
-
- Seyyah
- alabay
- Evliya Çelebi
Böyle giderse, hayatta bu iş olmaz!
BİR toplu taşım şirketi gerek ki plânlamaları da doğru dürüst yapsınlar. Bence İETT, İBB kısmen ve İU beraber ya İETT ismiyle, ya da yeni bir şeyle ... İUB istanbul ulaşım birliği veya İUŞ istabul ulaşım şirketi ... gibi işe atılmalı.
Öyle otobüsü şu, metrosunu bu, bilmemnesini de o işletsin ile hiçbir yere varılamaz!
B. Alabay
BİR toplu taşım şirketi gerek ki plânlamaları da doğru dürüst yapsınlar. Bence İETT, İBB kısmen ve İU beraber ya İETT ismiyle, ya da yeni bir şeyle ... İUB istanbul ulaşım birliği veya İUŞ istabul ulaşım şirketi ... gibi işe atılmalı.
Öyle otobüsü şu, metrosunu bu, bilmemnesini de o işletsin ile hiçbir yere varılamaz!
B. Alabay
-
- Seyyah
-
- Seyyah
pek alışık olmadığımız bir durum. hattın vagonları hemen hemen hat bitmeden hazır durumda. eldeki vagonlarla hattı açabilecek durumdayız. normalde hat biter vagonlar için biraz daha bekleme olurdu. m2 gibi.
En son Mehmet Kasım tarafından 18 Kas Çrş, 2009 10:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
-
- Seyyah
aslında inşaatına başlanmasından bitirilmesine kadar en iyi ilerleyen bir proje bu. şu ana kadar hiç bir metro inşaatında bu kadar iyi bir performans göremedim. 4 senede biten 15 km'lik metro iyi bir performans bence. 8 km'lik m2 1. etap 8 senede bitmişti. m2 2. etap 12. yılına girdi. m2 3. etap'ta iyi sayılır. 4 senede tam olarak açılmış olacak. 21 km'lik kadıköy kartal 7 senede bitmiş olacak.
bu hat iyi.
bu hat iyi.
-
- Seyyah
fabrikaya mı gittin kardeşAraçların taşınma aşamasından 2 kare fotoğraf, resimler Alstom un üretim tesisinde çekilmiştir.
şaka bi yana resimler yeni mi? yeni ise yeni setler de istanbula gelecek demektir.
En son Mehmet Kasım tarafından 29 Kas Pzr, 2009 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Yok fabrikaya gitmedim ama bilseydim şu Alstom un fuayesine giderdim bak :) koskoca haber siteleri netten bulduğu resimleri utanmadan İstanbul tramvayı diye kakalıyorlar, bize söyleseler verirdik yahu 2 kare
Resimler bir arkadaşa ait ben çekmedim, yanlış anlaşılma olmasın. Yeni değil bir önceki partide çekilmiş resimler.
Resimler bir arkadaşa ait ben çekmedim, yanlış anlaşılma olmasın. Yeni değil bir önceki partide çekilmiş resimler.
-
- Seyyah
haber sitelrini takip edemedim de bu metroyu gösterip tramvay gelcek diyorlar dimi?Esat yazdı:Yok fabrikaya gitmedim ama bilseydim şu Alstom un fuayesine giderdim bak :) koskoca haber siteleri netten bulduğu resimleri utanmadan İstanbul tramvayı diye kakalıyorlar, bize söyleseler verirdik yahu 2 kare
- Esat
- Pir-i Seyyâh