Valla hatırlayamadım hat 19 unda kapatılmış, takip etmiş arkadaşlar varsa yazarlar herhalde.
Haydarpaşa'nın akıbeti hala belirsiz hala da saçma sapan fikirler, zırvalamalar gırla gidiyor, eh ne yaparsın kılavuzu karga olan diye bir laf var. Tanışıklığım olan bir mimar kendini yırtıyor tarafsız olarak hemde sadece kent hafızası ve mimari sebepler ile işi bilenlere sorun falan diye ama kimin umrunda ki? Aslında bugünlerde ortadaki sorunun küçük bir yaşanmasıydı Haydarpaşa gösterileri, belli bazı gruplarca ortaya konulup yürütülmesi diğer insanların geride durmasına sebep oluyor böyle olunca da ortaya seninki mi büyük benim ki mi kavgası çıkıyor, yani kalabalık olarak kast ediyorum ehüehüüh yanlış anlamayın

Başar anladın sen beni
Yok altı gar, üstü otel olacak, yok ortası otel üstü restoran olacak, yok birazı müze olacak derken gargaraya getirecekler, koskoca demiryollarının Haydarpaşa için gelecek planı yok bu da gözden çıkarttığını gösterir, yalandan ağzımıza bal çalıyorlar, gar kalacak diye. Tren göndermediğin garı ben ne yapayım, anca düğün fotoğrafçılarına malzeme yaparsınız.