Bu da tam delme tünel ile batırma tüplerin birleştiği Kız kulesi civarında çekildi

Üsküdar İstasyonu gerçekten çok uzun ve büyük bir istasyon bunun yanında perondan inen yolcular için 4 farklı çıkış merdiveni mevut.Hatta yolcu sayısı düşünülerek bazı merdivenlerde çift yürüyen merdiven yanyana koyulmuştur. Taksim metrosundaki gibi yürüyen merdiven kuyrukları Üsküdar'da görülmeyecektir. Ayrıca Üsküdar istasyonunda 2 yürüyen merdiven yardımı ile zemine ulaşabiliyorsunuz. Taksim gibi 3-4 yürüyen merdiven kullanmaya gerek yok.kemal yazdı:Üsküdar İstasyonu gayet iyi bir büyüklükte. Yerin 50 60 metre altına kadar iniliyor. Çok derinde ve çok büyük bir istasyon. Hemen yanından da Üsküdar Çekmeköy metrosu ile birleşiyor. Bittiğinde ilk katta fayans kaplı bir duvar var orası yıkılıp geçiş sağlanacak.
Sen sorasın diyealabay yazdı:Evet
Ama o ortadaki burun ne için?
Flood gate kapısı acil durumda devreye girdiği zaman katener sistemini kırarak ray seviyesine inmekte. Dolayısı ile katener sistemi devreden kalkmaktadır.ray ve katenerin kapı ile nasıl uyumlu çalışacağını merak ediyorum. Daha önce açıklamıştı arkadaşlar da mekaniğini falan merak ediyorum iştebelki çok basit bir şeydir bilmiyorum ama benim ilgimi çekiyor