Esat yazdı:3. faz da Sancaktepe ilçesine gidiyor ama işte propaganda için herkes istediği gibi kullanıyor terminolojiyi
Evet abi, şu üçüncü etap yapılınca Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçeleri de nasiplenecek inşallah..
Bu etap bitince, üçüncü etap için kaynak ayrılsa bari de en azından 2023 yılında açıldığını görebilelim; Allah kısmet ederse..
decimus yazdı:Bu hat Türkiye'de nasıl metro inşaatı yapılmaz ! diye örnek alınmalı.
İhale sürecinden yapımına test sürüşlerinden pazarlama stratjesine kadar baştan sonu problemlere dolu bir proje oldu.
Bu projedeki hatalara bakılarak önümüzdeki süreçte ders çıkarılırsa iyi olur. (pek inanmıyorum)
Uzun zamandır bekleyen vatandaşlar için çok sevindirci bir haber.
Aynen abi..
Öğlen Çekmeköy'de yaşayan ve dört gözle bu hattı bekleyen birisi şunu söyledi: Temel atılırken 38 ay gibi anlamsız bir söz verilmiş, neticede 76 ayı bulmuş.. Tam iki katı.. İbretlik gerçekten..
kenanmar yazdı:İşletme dk aralığı 5-6 dk olarak öngörülmüş bana biraz az geldi 3-4 dk olması gereken saatler de olacak gibi, Sultanbeyli - Samandıra - Sarıgazi - Çekmeköy - Ümraniye (Doğu kısmı) yolcusunun ben yoğun bir ilgi göstereceğini düşünüyorum, Şile Yolu üzerinden otobüslerle nispeten hızlandırılmış toplu taşımacılığın da zamanla gözden düşeceğini tahmin ediyorum.
Kesinlikle..
Şile Yolu kenarındaki Depo durağı da bu açılışla birlikte kullanılabilecek mi?
Yoksa, M8'in bitmesini beklememiz mi gerekecek?
Aslında arada bir Depo-Ümraniye-Üsküdar seferi yapılsa, yoğun saatlerde Çekmeköy-Sancaktepe tarafından gelecekler nedeniyle Ümraniye'den binemeyenler de biraz olsun rahat ederler..