Esat yazdı:
1-Şirinevler-Marmaray bağlantısı yok? Olimpiyatköyden gelen metro hattı Kuyumcu kent üzerinden M1 Şirinevler ya da Yenibosnaya bağlanarak geçerse böyle bir sorun yok
Havaalanına gidecek. Şirinevlere uğramıyor. Şirinevler-Bakırköy arasında direk metro hattı olmalı. 5 dakkada marmaraya inilmeli.
Esat yazdı: 2-
İncirli-Marmaray yok? Olmadığına eminmisin? O zaman M2 uzaması neden burada görünüyor

hatta olmasa daha iyi Şirinevlere bağlansın diyen sendin karıştırdın galba

ayrıca yine Başakşehirden gelen hat Marmaray Bakırköy istasyonu ve İdo iskeleye bağlanıyor.
Bunda bir karışıklık olmuş. Pardon ...
Esat yazdı: 3-Merter-Marmaray yok? Gereklimi? 300 metre sonra Topkapı'da Alibeyköyden gelen metroyu bağlıyor isen Merter e ne gerek var?
Alibeyköy'den buraya metro ineceğini zannetmiyorum. Fizibilite yapılır. Öylece kalır. İMP istemişti. Onun olanları da mahkeme de duruduruldu.
T2-Marmaray bağlantısı sağlanmalı. Derdim bu. DİREK OLMALI...
Esat yazdı:Ayrıca buradaki 300 metre metrobüs ile 1,5 dakika K.M.Paşadan seninde dediğin 300 metre (ki daha fazla) Millet caddesine yürümek 15 dakika, sahildeki hat iptal olursa o yokuşu sen hergün iner çıkarmısın bölgelerin coğrafyasını da göz önüne al lütfen,
Kocamustafapaşa'da göbekte olsun istasyon dedim zaten. Buna itirazım yok. Önerimde Kocamustafa'dan Topkapı'ya çıkacak. Kocamustafayı pas geçmiyoruz merak etme.
Esat yazdı: ve sana tekrar söylüyorum sadece metroyu düşünerek üstünü sen düşün ile bu iş olmaz, ben üstünü düşünerek söylüyorum ama kimse destek çıkmıyor o zaman neden düşüneyim ki? Ama sen üstünü hiç düşünmüyorsun hem diğer sistemleri hemde coğrafyayı, ben asla Samatyadan yukarı yürüyerek çıkmam ne otobüse ne metroya ne tramvaya
üstüne yapmayı kadir bey istemiyor da ondan altını planlıyorum

ama sen önerilerini yaz tabi ki. sen samatya da mı oturuyorsun. T1'den kol açsınlar Samatya'ya o zaman. (eski yedikule hattı)
Esat yazdı: 4-Topkapı-Marmaray yok? Alibeyköyden gelen hattı Topkapıdan geçirirsen Marmaray Kazlıçeşme istasyonuna bağlantı var.
Bu alibey'den gelen hat ütopyadır. T4'ü ne yapacaz. Topkapı'da 3 vagn insanı indirip tekrar mı bindirecez M2'ye aktarmak için. Aslında T4'ü kazlıçeşmeye uzatmak ta olabilir.
ÖZETLE İSTEDİĞİM BU: