Bugün itibari ile Kazlıçeşme-Halkalı işletmesi kapatıldı, aslında sadece banliyö hattı değil Bosfor ekspres galiba adı, o trenin seferleri ile ilgili de düzenleme yapılmış TCDD sitesinde yazıyordu.
Kapatılan banliyö işletmesinin yerine ikame edilen otobüsler ile ilgili hat numaralarını lütfedip bugün duyurmuşlar ama sefer tarifesini henüz lütfedememişler İETT zatı alileri yarın halka açıklayacaklarmış bu çok gizli bilgiyi. La havle ve la kuvvete illa billa ilaleyhil azim diyorum sadece. BN1 ve BN2 olarak numaralandırılan hatların işletmesi nasıl artık kullanan olursa ondan bilgi bekleyeceğiz. Bu arada bunlara akıl edip BN denildi de neden Anadolu yakasında çalışana 17B denildi acaba? Merak ettim şimdi.
İkincisi bu konuda meraklıydım gerçekten ama ümitli değildim, gerçi istasyonlara duyuru asılmış diye yazmıştınız ama gözümle görmedim ya

açık konuşayım bu işi öğrenemeyecek bizimkiler, informasyon 0 yazı ile SIFIR. Gazetelere haber olarak düşmesi anca 2 hafta, ortada otobüsün güzergahı ile ilgili hiçbir bilgi yok, otobüs hat numarası bile dün gecenin bir yarısı arıyorum İETT, TCDD, İBB hiçbirinde yok, sadece İETT sitesinde Halkalı diye arayınca BN1 i gösteriyordu, o olduğunu tahmin ettim ama tıklıyorsun detay vermiyor, nasıl giderimde sonuç yok, falan filan, bugün resmi kurum açıklamalarına bakıyoruz, sefer tarifesi yarın açıklanacak

harikasınız.
http://gundem.milliyet.com.tr/kazlicesm ... efault.htm