ist-B.03:01 » Halkalı-Gebze Banliyö Hat Revizyonu (CR3)
-
- Seyyah
-
- Kadrolu Personel
17B hattında bir aracı ilk kez gördüm, 14:28 de sahilden Pendik merkeze gelmek üzere olan solo citaroda otobüs neredeyse ayakta yolcu alamayacak kadar doluydu.
Mesajımda ikarus yerine citaro yazmışım, düzeltiyorum (17:18 )
Mesajımda ikarus yerine citaro yazmışım, düzeltiyorum (17:18 )
En son Hakan tarafından 29 Nis Pzr, 2012 16:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Seyyah
bunu atlamışım. söylediklerimiz gerçek oldu derken kastedilen nedir? ne söyledik? ne gerçek oldu? hatırlatalım tekrar. ben yaşlı adamın hatırlamam herşeyiNiye başka türlü gelemiyormuymuş yht İstanbul'a? Onların söyledikleri yalan bizim söylediklerimiz gerçek oldu sanki, sonuç? Ha biz haklı değiliz, biz kimiz ki.

- Esat
- Pir-i Seyyâh
hızlı tren nasıl geldi gördük işte, trenler nasıl geçti onu da göreceğiz, marmaray nasıl açılacak onuda göreceğiz, yaptık yapacağız dedikleri hiçbir şeyi yapamıyorlar, yaptıklarıda çocuk oyunu oluyor. Ha ekstra yht yolu yapıp yht getirecekler, avunalım, bu yoldan bir şekilde yht geçecek avunalım, tünelden bir şekilde yht geçecek avunalım, 3. hat yapılacak (yapılırsa buna eyvallah) yük trenleri gece geçecek avunalım, herşeye avunalım MMPB mutlu mesut polyannalar birliği
Solo otobüs fikri harika imiş, yani gerçekten, solo işte beraber ve solo korolar vardır ya bizimkisi SOLO ŞAKŞAK KOROSU, şak şaklayalım, bakın otobüs koymuşlar, yedek işletme, amarigayı yeniden keşfediyoruz ama biraz tersten. Otobüs koyduk ya lan!!!! diye bir tepki almayalım da, korkuyorum.
Solo otobüs fikri harika imiş, yani gerçekten, solo işte beraber ve solo korolar vardır ya bizimkisi SOLO ŞAKŞAK KOROSU, şak şaklayalım, bakın otobüs koymuşlar, yedek işletme, amarigayı yeniden keşfediyoruz ama biraz tersten. Otobüs koyduk ya lan!!!! diye bir tepki almayalım da, korkuyorum.
-
- Seyyah
bu konuda hızlı tren gebzeden içeri giremez deniyordu. ama ilk aşamada pendiğe kadar gireceği ortaya çıktı. pendik-haydarpaşa arası da yenilenince haydarpaşaya kadar gelir. ama ansıl gelir o ayrı tabi.hızlı tren nasıl geldi gördük işte,
son duruma göre pendikte komplike bir gar düşünülmüş gibi. bu iyi değil mi? senin önerdiğin ga rmevzusu doğu gar olarak kendini göstermiş. belki batı garda böyle güzel bir şeyler olabilir. beklemek gerek.trenler nasıl geçti onu da göreceğiz, marmaray nasıl açılacak onuda göreceğiz, yaptık yapacağız dedikleri hiçbir şeyi yapamıyorlar, yaptıklarıda çocuk oyunu oluyor.
kuzeyden yht geçmesi şart. o yüzden adapzarı-istanbul kuzey geçişi projelendirildi. hayata geçmesi gerek. geçecektir de.Ha ekstra yht yolu yapıp yht getirecekler, avunalım, bu yoldan bir şekilde yht geçecek avunalım, tünelden bir şekilde yht geçecek avunalım, 3. hat yapılacak (yapılırsa buna eyvallah) yük trenleri gece geçecek avunalım, herşeye avunalım MMPB mutlu mesut polyannalar birliği
-
- Seyyah
http://www.rayturk.net/pendik-gebze-dem ... karilmali/
Pendik-Gebze demiryolu 4 hatta çıkarılmalı. deneme bi yazı yazdım. yorum beklerim.
baz aldığım bilgiler şu linkte idi.
http://www.rayturk.net/marmaray-bitince ... eyecek-mi/
Pendik-Gebze demiryolu 4 hatta çıkarılmalı. deneme bi yazı yazdım. yorum beklerim.
baz aldığım bilgiler şu linkte idi.
http://www.rayturk.net/marmaray-bitince ... eyecek-mi/
- alabay
- Evliya Çelebi
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
alabay yazdı:Yoğun olmayan saatlerde … len ora İstanbul muuu, Mahmutpaşa köyü mü?!

Bir de yht gebze'den içeri giremez deniliyordu derken? Kim dedi, girecek ama nasıl girecek bunu sorduk sadece, kabahat mı ettik?
-
- Seyyah
gebzeden içeri giremez diye kentçi yoldaşlar diyordu. aslında haksız da değiller. bazı saatlerde girmeyecek. girse de istenen seviyede olmayacak. bunda istanbul-ankara arasındaki yolcu potansiyeli önemli. bir yerde günlük 75.000 okudum bir yerde de 17.000 okudum. toplam yolculuk sayısı. 75.000 yazan yerde bunun 50.000'i yht ile taşınacak diyordu. doğru kabul etsek bir yht seti 400-500 yolcu taşısa. 100 sefer lazım. tek yön desek; 50 sefer lazım. saatte 1 çalışması planlanıyorsa nasıl olcek bu iş? sabah 6 gece 12 desen 18 saat eder. 18 saat*500 kişi desen günde 9.000 yolcu eder. saatte 2 sefer yapsan 18.000 eder.
s.karaman demiş. 75 bin potansiyel var. 50 bine talibiz diye.
http://www.rayturk.net/ankara-istanbul- ... yapilacak/
s.karaman demiş. 75 bin potansiyel var. 50 bine talibiz diye.
http://www.rayturk.net/ankara-istanbul- ... yapilacak/
Karaman, Ankara-İstanbul arasındaki yolcu potansiyelinin günlük 75 bin olduğunu ve hattın hizmete girmesiyle günlük ortalama 50 bin yolcu taşımayı hedeflediklerini açıkladı.