cz-D.07 » Çek Demiryollarında Haremlik Selamlık

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

cz-D.07 » Çek Demiryollarında Haremlik Selamlı

Mesaj gönderen Esat » 14 Şub Sal, 2012 12:07

Valla anlamıyorum, Türkiye'ye şöyle böyle diyorlar, dünyada hiç akla gelmeyecek yerlerde bu uygulama hayata geçiyor, yani bizde birileri talep etse adama yapıştırmadıkları yafta kalmaz, talep edenede yapanada. Komik olan sanırım siyasi ya da ideolojik amaçlar dışında da kimse Türkiye'de bunu talep etmez :) ne bileyim çokmu yanlış düşünüyorum.

http://dunya.milliyet.com.tr/cek-cumhur ... efault.htm
Çek Devlet Demiryolları yetkilileri, bundan böyle Almanya, Avusturya ve Slovakya’ya sefer yapan yolcu trenlerinde sadece kadınların yolculuk yapabileceği vagonların hizmete girdiğini kaydetti.

Macaristan’ın önemli günlük gazetelerinden Nepszabadsag’a açıklamada bulunan Çek Devlet Demiryolları Sözcüsü Petr Stahlavsky, son dönemlerde yolcu trenlerinde tek başına yolculuk yapan kadınların erkekler tarafından sürekli taciz edildiğini, çantalarının çalındığını, bu nedenle tek başlarına yolculuk yapan kadınların tren yerine otobüslerle seyahat etmeye mecbur kaldıklarını açıkladı.

Kullanıcı avatarı
alabay
Evliya Çelebi

Mesaj gönderen alabay » 14 Şub Sal, 2012 12:33

Canım biraz küfür etmek istiyor! Bizimkiler yine çarpıtmış! Haremlik/Üsküdarlık diye bir şey yok burada. O aşırı müslüman ve yahudi sistemlerde bulunur, o kadar.

Burada yapılan, kadınlara sarkıntılığa karşı özel mahaller. İsteyen kullanır, istemeyen kullanmaz. Bu “ekstra” kadınlar için. Burada yeraltı park evlerinde yapılır hep, kameralı.

Şahsen (!) bunları sevmiyorum, ama ne yazık ki, erkek denen şu sakat mahluk (% 80?) nerede fırsat bulursa kadınlara herhangi bir şekilde saldırıyor, marifetmiş gibi. he, öbür türlüsü yok mu? O da var, ama. Etrafımdaki bazı kadınlar ise bu şeyi böyle iyi bulup istiyorlar. Tecavüz, dayak, saldırı olaylarına karşı tedbir diye, bilhassa korkan kişiler için “güzel”.

Ama harem, maşallah, bismillah, inşallah … bunlarla SIFIR alâkadar. Bizimkiler tabiîki böyle çarpıtmak zorunda, çünkü biz iler medenî, gavur da taklitçi. Ahzoo. Hav hav haaavvv.

“Dünyadan Haberler - Duyurular” sayfasına dön