ist-M.04:02 » M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Cayirbasi neresi acikcasi bilmiyorum desem yalan olmaz
he cok gecmisimdir oradan ama tam bilmem, fakat en son gördügüm baglantilarda nerede ise sahil boyunda bir nokta olarak gösteriliyordu bu anlami ile fizibl olmayacagi düsünülmez cünkü o bölgenin bence tek toplu tasima aksi olan sahil yolu otobüslerinin gectigi yer, ha Sariyer merkezin ne kadar metro kapasitesi var? Ben buna kontra soru sorarim, illa ki cok yogun bir yerlesim olmak zorunda mi? Bunu sadece Sariyer bazli soruyorum, Haci Osman belki tartisilabilir.
-
Mehmet Kasım
- Seyyah
hacıosmandan metroya binecek yolcu, istasyona yakın mahallelerden yürüyerek gelen yolcu artı iett ile kuzeydeki çayırbaşı, sarıyer, istinye, bahçeköy gibi yerleşimlerden gelecek yolcudur. bu sayı sınırlıdır. ilerde çayırbaşında metro olunca hacıosman metro yolcusu en az 1/2 oranında azalır. bu haliyle fizıbıl olmayan hacıosman iyice kötürümleşir. çayırbaşı ise şimdi hacıosmana gelen metro yolcusunun en fazla yarısını çekecektir.
özetle 2 istasyon birbirinin yolcusunu 1/2 oranında azaltır.
özetle 2 istasyon birbirinin yolcusunu 1/2 oranında azaltır.
-
Mehmet Kasım
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Benim bildigim kadari ile istasyon zaten bu resimdeki yerde o yola paralel ve denize dik, asagiyukari hemen onünde de Besiktas-Sariyer istasyonu planlaniyor. Mehmet sen yuklememismiydin o resmi? IBB kaynakli idi.yusuf34 yazdı:
bütün sarıyer yolcu trafiği çayırbaşında sonlandırılırsa metro için yolcu çıkar
-
Mehmet Kasım
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Evet Kahve Dünyası bu yeni kiralama işinde ilklerden, Şubat ayı içerisinde bu firmaların projelendirmeleri devam ediyordu hayata geçmeye başlaması güzel, sayılarının kısa zamanda daha da artacaktır, daha pek çok irili ufaklı firmanın böyle küçük dükkanları bulunacak.
Bazı noktalarda aşırı olduğunu düşünsemde erişimi engellemediği sürece bence güzel, şirket adına da tabii ki iyi bir gelir söz konusu.
Bazı noktalarda aşırı olduğunu düşünsemde erişimi engellemediği sürece bence güzel, şirket adına da tabii ki iyi bir gelir söz konusu.