Enteresan bu durumu bildirmek lazım, bana bu aktarma otobüsleri hep 10 kuruş denilmişti, normalde aktarma sistemi işlediği takdirde kesilmesi gereken ücretleri belirttim. 0,97+1,40+1,20+2,95 olmalı, yani otobüs 0,10 olmadığı takdirde, yalnız şöyle bir durum var metrobüs aktarma almıyor ama veriyor mu? Bu işleri bayağı karıştırıyor çünkü, diğer taraftan son aldığım bir bilgide bu ring otobüsleri de aktarmayı bozuyordu, bunu da öğrenmek lazım.Özgür Türkler yazdı:Diğerlerine kartı bastığımda tam olarak ne ödediğimi hatırlamıyorum ama bu cevizlibağ otobüsü için 1 TL ödediğimi net hatırlıyorum, hatta bu otobüse para bile almamaları lazım kendi entegrasyon eksiklikleri diye düşünmüştüm. Marmarayda 1.90 TL idi galiba, entegrasyondan saymadılar Metrobüsten sonra M4 kullandığım için herhalde.Y1 otobüs hattı için 10 kuruş demişler
Sabah çıkarken 9.80 kontürüm vardı, yolda da 20 TL eklemiştim başka birgün yine lazım olur diye, gün sonunda 19 küsür TL kalmıştı bende yuvarlayarak 10 TL dedim. Şimdi düşününce kozyatağına giderkende sabah Metrobüse binmiştim onuda düşmek gerek bu 10 TL denYani yaklaşık olarak 7 TL civarı birşey tutmuş Okmeydanı'na dönüşüm.

Misal;
metro+marmaray+aktarma otobüs+metro yapsanız ödeme şu şekilde olmalı
0,97+1,40+0,10+1,20 bu aktarma sistemine göre olması gereken, fakat aktarma otobüsü bu kuralı bozuyor, o zaman şu oluyor;
0,97+1,40+0,10+1,95
Üstüne bir de dediğiniz gibi 0,10 değil de 1 lira ise şu olur
0,97+1,40+1+1,95 ki bu da sizin verdiğiniz rakama aşağı yukarı denk geliyor. Siz belki Marmaray ile geçmek için bir deneme amaçlı yaptınız bilmiyorum ama her halukarda o güzergahın en mantıklısı M4+metrobüs olurdu

Rica etsem güzergahı bana tam olarak yazabilir misiniz? Bir soruşturayım. Yani şöyle mi; M4 + MARMARAY + M10 (kazlıçeşme-cevizlibağ) + METROBÜS mü dür?