ist-M.04:02 » M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Birde dün Seyrantepe de gerçekleşen bir konser vardı, takipçileri bilir tabii de Bon Jovi abimiz oradaydı
açıkçası ben bu kadar kalabalık toplarmı diyordum ama büyük takım seyircisi kadar insan gitmiş 36.000 kişilik bir konser olmuş, bunun bizi ilgilendiren tarafı İBB izleyicilerin konser alanına toplu taşıma ile varması ve sonrasında dağılımın yapılabilmesi için bu hatta konser süresince bir düzenleme yapmış, benim haberden anladığım kadarı ile konser süresince Taksim ile Hacı Osman arasındaki seferlerde şöyle bir işletme yapılmış Taksim yönünden Taksim - Sanayii Mah. - Hacı Osman, ters yönde ise Hacı Osman - Seyrantepe - Sanayii Mah. - Taksim şeklinde, bununla ilgili bilgisi olan varmı, ben böyle bir çıkarımda bulundum ama acaba doğru mu, kaynaklardan doğrulamadım varsa Bon Jovi meraklılarından dinleyelim 
- Esat
- Pir-i Seyyâh
http://www.rayturk.net/?p=26749
Maslak - İTÜ istasyonunda malum yol üzerindeki durağa doğru bir çıkış vardı, yapılan çalışmalar ile Maslak tarafındaki çıkışta hazır hale getirilmiş, haberdeki bilgilere göre Pazartesi günü İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından açılışı yapılacakmış, hayırlı uğurlu ve bol erişimli olsun.
hatta mükemmel ötesi. Windowİst Tower
buna ancak şöyle tiki bir yorum yapılabilir, ayyy iğraannnnççççç.
Maslak - İTÜ istasyonunda malum yol üzerindeki durağa doğru bir çıkış vardı, yapılan çalışmalar ile Maslak tarafındaki çıkışta hazır hale getirilmiş, haberdeki bilgilere göre Pazartesi günü İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından açılışı yapılacakmış, hayırlı uğurlu ve bol erişimli olsun.
Yeni açılan binanın ismi de harika bu aradaSadece İTÜ-Ayazağa kampüsüne bakan tarafta yolcu çıkışına sahip Maslak metro istasyonu yeni bir yolcu çıkışı ve meydana kavuştu. İstanbullulara rahat ulaşım imkanı sunmak amacıyla Maslak’a yeni bir metro çıkışı ve meydan yapıldı. Taksim’den Hacıosman’a kadar ilerleyen metro hattında yapılan iyileştirme çalışmaları devam ediyor.
TOPBAŞ AÇACAK
Bu çalışmalar kapsamında yalnızca İTÜ-Ayazağa çıkışına sahip olan Maslak, yeni bir metro çıkışına daha kavuştu. Maslak’a Windowist Tower çıkışı ve meydanı inşaa edildi. Metro çıkışı ile meydanın açılışı, 25 Temmuz Pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yapılacak.
-
oglcan
- Sezonluk Yolcu
- Esat
- Pir-i Seyyâh
-
oglcan
- Sezonluk Yolcu
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Enteresan olmuş. Bu fikir, daha doğrusu benzer bir fikir aşağı yukarı 4-5 yıl öncede vardı, öncesini bilmiyorum. O zaman M2 hattı istasyon girişlerine buna benzer yapılar ile üzerinin kapatılması için bir ön çalışma yapılmıştı fakat proje o hali ile de kalmıştı. Bu istasyonda böyle bir tasarımın hayata geçirilmesi güzel olmuş tabii, bana bir örümcek gibi göründü o tasarım, acaba neden böyle bir tasarım seçildi diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta hadi istasyonların üstünü kapatalım diyerek biride böcek gibi istasyon girişi yapmış koyalım olmaz herhalde
ya da olur mu?