He evet sen o kolu geçen de göstermiştin, oradan senin dediğin gibi direkt bir ağız bıraktı iseler olabilir, ben Hisarüstünü biraz daha (bayağı) kuzeyde biliyorum o sebeple şaşırdım önerine, bu şekilde bir yol bırakıldı ise olabilir, Hisarüstü-Seyrantepe-Kazlıçeşme şeklinde.Mehmet Kasım yazdı:Seyrantepe'den doğuya doğru bir kol açmışlar haritada. Hat inşaa edilirken doğu tarafına da kol açılması için tünel ağız yeri bırakılmış olabilir mi? Hisarüstü yönüne doğru gidecek bir hattan bahsedilebilir mi? Ya da askeri lojmanların orasına. Basın Sitesi diyorlar oraya.
Seyrantepe-Sanayi-Hisarüstü nasıl? olabilir mi?
Kazlıçeşme-Seyrantepe-Hisarüstü ?
Çıkamadım işin içinden.
BİR SORU: Son seferini yapan metro Maslak'tan Seyrantepe depoya gitmek için hangi yolu kullanır? İTÜ'den sonra Seyrantepe depoya tünel geçişi varmıdır? (Bence olmalıdır, işte orada 4'lü bir tünel olabilir, bu haritada öyle bir kavşaktan bahsediyor olabilir.) Yoksa Sanayi'ye gidip makinist yerdeğiştirip öyle mi gider depoya. Laz usulu?
Soruya gelince benim düşüncem Otogar da olduğu gibi yani makinistin yer değiştirmesi ile olacaktır, orada 4 lü değil de Y şeklinde bir yapı olabilir ama varmıydı hatırlamıyorum bizde bir yerlerde bunun çizimi olacak hatta sen yüklemiştin diye hatırlıyorum Mehmet?? başka bir sitede olabilir tabi, hattın bu kesimini gösteren proje çizimi vardı onu bir türlü hatırlayamıyorum dur bakalım.