ist-M.04:04 » M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: ist-M.04:04 » M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı
Evet araçların lansmanı bugün İBB Başkan Vekili Nuri Aslan Bey'in katılımı ile gerçekleştirildi, bir nevi görücüye çıktı diyebiliriz. Aşağıda bugünkü tanıtımdan kareler paylaşacağım sizinle, ben araçları en başından beri beğeniyorum. Dış tasarımını eleştiriyorlar ama bence M7-M8 araçlarında daha karakteristik bir ön görünüşü var, iç kısımda ise farklı ne yapılabilir ki?
yan oturmalı koltuklar, 8 kapı, tutamak
ekstrem bir şeyleri zorlamak İstanbul için bana doğru gelmiyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Özgür Türkler
- Yıllık Paso
Bu araçların en büyük dezavantajı dış görünüm vs değil bence, enerjiyi üstten 3.ray ile aldığından araç içi tavan yüksekliğinin az olması sebebiyle basık ve klostrofobik bir iç hacme sahip olması , özellikle yoğun saatlerde tam bir insan konservesi şeklinde gidiyor trenler M4 hattında...
- Esat
- Pir-i Seyyâh
açıkçası bu görüşe çok katılamadımÖzgür Türkler yazdı: ↑28 Ağu Cum, 2026 07:55Bu araçların en büyük dezavantajı dış görünüm vs değil bence, enerjiyi üstten 3.ray ile aldığından araç içi tavan yüksekliğinin az olması sebebiyle basık ve klostrofobik bir iç hacme sahip olması , özellikle yoğun saatlerde tam bir insan konservesi şeklinde gidiyor trenler M4 hattında...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
kemal
- Hareket Amiri
Bunlar Gebze metro vagonlarıyla aynı, ama o siyah desenleri ben beğenmedim. Gebze'dekiler daha sade ve güzel duruyor sanki.