Nerde o günler! İnşallah uzatılır bence makul ve mantıklı olan tramvayın Beşiktaş' a uzamasıdır, istenirse alttan metro da yapılsın ama Kabataş ta sonlanan tramvay Beşiktaş' a kadar uzatılırsa inşallah yüzyılın sonuna yetişecek olan

Beşiktaş meydan projesi ile birlikte ele alınırda şehir daha bir güzel olur. Tramvayın Beşiktaş' a uzaması ile ilgili olarak İstanbul Ulaşım da proje müdürlüğü bir takım çalışmalar yapmıştı diye biliyorum hatta hem yolun ortasından hemde ağaçların arkasından fakat ağaçlara zarar vermeden giden iki proje oluşturulmuştu, zaten bu sebeple ve İBB nin 1/bilmemkaçbin lik planlarına da işlediği üzere tramvay Beşiktaş' a gidecek dendiği için araçların içinde de bu uzama gösteriliyordu. Başar kulakların çınlasın bak zamanında araç içinde olmayan hattın durakları bile gösterilmiş

bu istasyon göstermeye bir örnek olarak geçtiğimiz günlerde M2 hattının uzamalarının haritalarda gösterilmesi ile ilgili Ulaşım A.Ş. Genel Müdürlüğünün ilgili birimlere sözlü olarak söylediğini duymuştum ama ama ama

işin aması şu yaklaşık 2 yıl kadar önce belki de daha önce İBB tüm iştirak şirketlerine yapılan, devam eden ya da yapılacak çalışmalar ile ilgili her türlü bilgiyi sadece kendisinin vereceğini yani önceden "Büyükşehir Çalışıyor" şimdi "Büyükşehir 7 gün 24 saat" olan sloganların altında bu işleri sadece Büyükşehirin yaptığı imajı verilecekti, tabii ki bundan bence en büyük bilgilendirme sektesini raylı sistemler yemiştir, halen devam eden inşaatlar ve projelerin linkinin ve animasyonun bulunduğu yeri Mehmet Kasım dan başka bilen yok

Mehmet te olmasa vatandaş bilgi alamıyor yani o durumda, bence bunun tek sebebi de illa ki bir tarihe endekslemekten kaynaklanıyor her yılın başına 30 Ağustos ta açıcaz, ortasında 29 Ekim de açıcaz denildiği için bizim için bu tarihler milli bayramdan çok raylı sistemlerin dönüm noktaları olmaya başladı

Ben derim ki bırakın tarih vermeyi, halkın önünde koyun pazarlığı ile 24 aya indirmeyi, deyin ki 48 ayda kabası bitecek 1 yılda da incesi bizde ona göre bekleyelim. Nerden nereye bağladım ya üff.