Son tramvay 22.30'da Zerdalilikten kalkıyor Müze'ye varıp 23.00'da da son seferini Zerdalilik deposuna kadar tamamlıyor.

http://www.antalyaulasim.com.tr/ADMIN/P ... Tarife.pdf
Onur çok teşekkürler, ufak tefek yanlışlıklarım olmuş onları buna göre düzelteceğim sağolasın.07onur yazdı:Duraklar için şunlara da bir göz atın:
Bence verimi artırır. Ancak bir de şöyle bir durum var. Belediyenin eskimeye terk ettiği bir tramvayı kendi iştiraki neden kullanışlı hale getiriyor? Yenileme gibi bir durum mu gündemde acaba?Ömer ne diyorsun peki bu servis süresi uzatmanın verimli bir tarafı oldu mu ya da olur mu? Çalışan sistem her zaman yolcu çeker, bizde bu sistem verimsiz kullanılıyor daha iyi hale getirilmeli deyip duruyoruz ama merak ettim kentlinin görüşü ne yönde, yani muhakkak genel düşünce hakkında da fikirler vardır.
Eski tarife burada var yaklaşık olarak 2 saatlik bir fark söz konusu...Güzel, doğru istikamete adım. Şimdi eski tarifeyi bir türlü bulamadım; neydi? 19? 22? Biraz gayretle buraya daha fazla araç da oturtabilirlerse, bak nasıl işler bu!
Belediye ve Şirket farkı, belediye işçisi ya da memuru olmak gibisi varmı memleketteÖmerYILMAZ yazdı:Bence verimi artırır. Ancak bir de şöyle bir durum var. Belediyenin eskimeye terk ettiği bir tramvayı kendi iştiraki neden kullanışlı hale getiriyor? Yenileme gibi bir durum mu gündemde acaba?