Haberin baş kısmını tam anlamadım desem yeridir aslında ama yine de yazayım istedim. Avusturya'nın Oberösterreich eyaleti Gmunden şehrinde işletilmekte olan bir tramvay hattının diğer bir hat ile birleştirilmesi için kent yönetimi karar almış, daha doğrusu oylama da bu yönde karar çıkmış. Aynı ray aralığında işletilen Gmunden tramvayı ile Gmunden-Vorchdorf lokalbahn (bu da tramvay ya bana göre) bağlantısı için 700 metrelik bir hat bağlantısı ve Traun nehri üzerine yeni bir köprü inşa edilecekmiş. 30 milyon (oha!) tutarındaki bu işin masraflarının %80 i eyalet yönetimi geri kalanı ise kent yönetimi ve işletmeci tarafından karşılanacakmış.
Kafama takılan sorunun cevabı şu bir önceki cümlede açıklandı. İşletmeci Stern & Hafferl Avusturya'nın en eski raylı sistem işletmecilerinden birisi, sitesini tam incemeledim ama devlete ait değil anladığım kadarı ile ve yıllık 300.000 civarında yolcuları var

yok diyorum yılda 300.000 kişi taşıyıp nasıl hat yapacaklar, bir de yeni araçlar almışlar ama sanırım onlarıda Linz kentinden almışlar, herifler herşeyi bedavaya getirip tramvay işletiyor, helal olsun be, bizim T1 2 günde bundan fazlasını taşıyor ama 1 metre uzayamıyor.
Neyse, bu çalışmalar 2017 de sonlanacakmış, aynı zamanda test için aldıkları bir aracıda çalıştırıyorlarmış.
Kaynak:
IRJ
İşletmeci:
http://www.stern.at/sternverkehr/