by-D.07 » Belarus Çin'den Lokomotiflerini Teslim Aldı.

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

by-D.07 » Belarus Çin'den Lokomotiflerini Teslim Ald

Mesaj gönderen Esat » 18 May Cum, 2012 12:34

İşte bir Çin haberi daha :) Başar bak adamların reklamını yapıyorum :D her şeyi bir kenara bırakalım, çalıntı, kopya ya da her ne şekilde olursa olsun adamlar bugün bir şekilde birilerine lokomotif, metro aracı, demiryolu aracı üretip satar hale geldiler. Burada izledikleri yöntem son derece akılcı ve doğru idi, amarigayı keşfe çıkmadılar Siemens, Bombardier ve Alstom ile ortaklıklar yaparak araç üretimine giriştiler ve kısa sürede bir çözüme ulaştılar, bu açıdan takdir etmedim desem yalan olur.

Konuya gelir isek Belarus Çinli CNR Datong Locomotive Works firmasına sipariş ettiği dizel lokomotifleri teslim almaya başlamış, teknik detayını bilemiyorum ama H2XD serisi 9.6MW double-unit olarak geçen araç CNR ve Alstom ortak çalışması ile üretilmiş.

Belarus Demiryolları Başkent Minsk ve Brest ten Rusya sınırındaki Orska'ya kadar olan ana güzergahta yük trenlerini çekmek için 120km/s hız yapan lokoları kullanacaklarını açıklamışlar.

http://www.railjournal.com/newsflash/ch ... -1675.html

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 22 Tem Pzt, 2013 17:21

Belarus aldığı araçlardan memnun kalmış olacak ki Çin li CNR firmasından 12 adet daha 9.6MW yük lokomotifi siparişi vermiş, bu araçlarda CNR ın Alstom ile ortak ürettiği HXD2 modelinden olacak. Lokomotiflerin 21 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyormuş.

http://www.railjournal.com/index.php/lo ... hannel=528

Kullanıcı avatarı
alabay
Evliya Çelebi

Mesaj gönderen alabay » 22 Tem Pzt, 2013 17:34

Memnun kalmaktan ötede belki başkaları da pek satış yapmak istemiyorlardır; Beyaz Rusya dünyada biraz zor ve izole durumda.

“Dünyadan Haberler - Duyurular” sayfasına dön