Topkapı-Bakırköy Bağlantısı ile entegrasyon. Böylece Bakırköy-Mecidiyeköy önerimiz daha da anlamlı oluyor.

Kesinlikle çöpe atılmayacak. Metrobüs E5 bandında yolcu taşıyor, taşımaya devam edecek. Benim önerim ise E5'in 1 km iç kısımlarını taşımak. Okmeydanı SSK'dan giden İETT, HALK, MİNİBÜS HEPSİ HALA FUL ÇEKİYOR. Ben burayı metroyla taşıyalım diyorum.Esat yazdı:Onu metrobüs yaparken düşüneceklerdiNe yani şimdi koca sistemi çöpe atıp metromu yapsınlar,
Otogar'a uğramayacak mı? Güzergahı detaylı yazsan. Başlangıç ve bitiş (M.Köy)Esat yazdı:Ben Otogar ı pas geçen GOP üzerinden Mecidiyeköy derim ama ağırlıklı değil,
Bu bana da çok sıcak geliyor. Ama Topkapı-Mecidiyeköy arası metrobüs var derler. Biraz kaydırsak mı sağa sola? Nasıl olmalı. Öyle bir öneri getirelim ki onalrın tüm şerhlerini çürütsün. İtiraz edemesinler. İşte bu desnler.Esat yazdı:daha güzeli şu olabilir Otogar kesişmeli, Çevik Kuvvet Topkapı önerin varya E5 üzerinden Mecidiyeköy,
Kazlıçeşme'yi söylemiştim onlara. Sultançiftliği-Topkapı hattını Kazlıçeşme'de Marmaray'a bağlayın dedim. Sultançiftliği hattının baştan aşağı ayrı bir güzergahta tekrar ele alınacağını falan söylediler. Çok kötü oldu dediler.Esat yazdı:GOP ikinci tercih olabilir, üçüncüsü son nokta olarak Kazlıçeşme yani kuzeye değil güneye giden bir hat ama? Yani gereklilik çok tartışılır.