Evet açılışa saatler bile kaldı diyemiyorum artık

http://www.haberturk.com/yasam/haber/81 ... rar-alindiTuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla'dan Halkalı'ya kadar kesintisiz ulaşım hizmeti verecek olan Marmaray'ın Tuzla ilçesinde üç istasyonu bulunacağını belirterek şöyle konuştu: "Bu istasyonlarda trene binen Tuzlalı vatandaşlarımız Halkalı'ya kadar hızlı ve güvenli ulaşım sağlayacak. Metro ise, Kartal'dan Kadıköy meydanına kadar hizmet veriyor. Ancak, Tuzlalılar, Kadıköy metrosunun Tuzla'ya kadar uzatılması yönündeki taleplerini her fırsatta bana iletiyorlardı. Ben de konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştüm. Yapılan değerlendirmeler sonunda nihayet Kadıköy metrosunun Tuzla'ya kadar uzatılması için karar alındı."
Evet bu konuda daha öncede yazmıştın hatırlıyorum, Aydınlı ile ilgili güncel durumuda aktarmıştın, bakalım belki bu proje aşamasında bunlar göz önüne alınır, bir şekilde İçmeler'de Marmaray ile entegre olup oradan Aydınlı istikametine de dönebilir belki, tabii senin önerin istikametinde bir proje yapmaya karar verirlerse.Hakan yazdı:Ben bu uzatma işinin ancak 10 sene içinde nihayetlenebileceğini düşünüyorum, ayrıca yanlı yöne uzattıkları konusunda da fikrim hala aynı. Metronun sonu Aydınlı'da olmalı, 100.000 lik plana 1 milyon adam orada oturacak yazıyorsun, ama metroyu İçmeler'e yapıyorsun. Sadece komik...